Skip to content

Showroom

Onze showroom wordt regelmatig vernieuwd, zodat wij altijd up to date zijn en u de laatste trends, kleuren en nieuwtjes kunnen laten zien. Heel populair zijn op het moment de houtlook vloertegels, de natuur kleuren van deze tegels geven uw woning en/of badkamer een warme uitstraling.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies bij Gerrit van de Wetering bouw en afbouw centrum.
Vloertegels | Gerrit van de Wetering
Badmeubel sanitair | Gerrit van de Wetering
Schuifkasten | Gerrit van de Wetering

Vloer- en wandtegels

U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment VLOER- en WANDTEGELS van verschillende prijsklasses. Daarnaast hebben wij ook veel tegels op voorraad.
Deze voorraad tegels kopen wij rechtstreeks van de leverancier in tegen palletprijzen, zie ook onze AANBIEDINGEN en OUTLET afdeling. voor zeer scherpe AANBIEDINGEN en RESTPARTIJEN.

 

Badkamer en sanitair

Ook is de showroom met de badkamermeubelen en het sanitair vernieuwd, De natuurtinten zijn dit jaar erg geliefd, dit is prima te combineren met een basis witte wandtegel, deze zijn in heel veel formaten verkrijgbaar.

Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten die naadloos aansluiten bij uw interieur en smaak. Diverse materialen en kleurcombinaties zijn bij de schuifdeuren mogelijk. En qua indeling… u zegt het maar! Van legplanken tot en met perfect lopende schuiflades waar u maar wilt. En vanzelfsprekend ook een grote keuze in aanverwante accessoires zoals verlichting, schoenenrek, etc.